~ * ~ * ~ * ~ * ~ * ~ * ~ * ~ * ~ * ~ * ~ * ~ * ~ * ~ * ~ * ~ * ~ * ~ * ~ * ~ * ~ * ~ * ~ * ~ * ~ * ~ * ~ * ~ * ~ * ~



27 octombrie 2012

Visul Regelui - Episodul 1


Sursa: dailymotion.com


22 comentarii:

moleaurel spunea...

frumos......felicitari ptr. proiect.)

AsiaProjectTeam spunea...

Multumim :)

AsiaProjectTeam spunea...

IMPORTANT !!! Vrem sa-i multumim foarte mult CARINEI72 pentru ca ne-a furnizat subtitrarile in engleza. Cu ajutorul ei, va putem oferi acest serial mai devreme decat anticipasem. Ii multumim inca o data si ii uram mult noroc si spor in toate proiectele ei. Deasemenea, din cauza subtitrarilor limitate de care dispunem, vom scoate cate un episod pe saptamana, deocamdata, in fiecare sambata, urmand sa marim numarul episoadelor traduse pe saptamana, cand vom dispune de mai multe subtitrari. IN PLUS, daca doriti sa luati legatura cu noi pentru a ne adresa intrebari, solicitari sau orice altceva, cat si pentru a va tine personal la curent cu ultimele informatii despre proiectele noastre, ne puteti adauga in lista dvs de MESS, cu ID-ul: "asiaprojectteam@yahoo.ro" -VIZIONARE PLACUTA- :)

Anonim spunea...

un inceput bun deabia il asteptam felicitari si spor la tradus multumesc

efrimov spunea...

felicitari pentru acest proiect si multumiri carinei 72 pentru tot efortul ei... baci

GABRIELA NITU spunea...

multumim mult pentru acest derial minunat si sper sa ne difuzati cat mai multe episoade si in fiecare zi daca se poate !, multumesc si abia astept s al vaf !

Anonim spunea...

Multumesc mult...din ce am vazut in primul episod pare sa fie un serial foarte frumos...desi imi place mai mult istoria Goguryeo si aceasta parte a istoriei coreene si anume a Shillei pare sa fie una foarte interesanta.

GABRIELA NITU spunea...

sunt fff nerabdatoare , spune ti , va rog mult cand nr difuzati si ep 2 si celelate , este asa frumos , ca nu am rabdare sa vad cate un ep o data pe saptamana , ca rog sa mi raspunde ti , va multumesc !

AsiaProjectTeam spunea...

Buna, Gabriela. Exact cum am scris si in mesajul de mai sus, deocamdata vom scoate doar un episod pe saptamana pentru ca, subtitrarile in engleza de care dispunem, sunt limitate, si daca ne-am pune serios pe ele, si le-am scoate intr-o saptamana (sa spunem), dupa aceea va urma o pauza mare pana cand vor aparea alte subtitrari, iar cei care urmaresc acest serial, vor cam uita ce s-a intamplat in ultimele episoade... Sper ca intelegeti ce vrem sa spunem :)

AsiaProjectTeam spunea...

Buna din nou. Cum am mai scris si mai sus, daca vom scoate un episod pe saptamana, in fiecare sambata, episodul 2 va fi postat sambata viitoare :)

GABRIELA NITU spunea...

multumesc mult pentru ca mi a ti raspund , si asta pentru cat timp ve ti difuza cate un episod pe saptamana ??? astept sa mi raspunde ti cin mou , va multumesc mult !

AsiaProjectTeam spunea...

Buna pentru a treia oara. Cu riscul de-a ne repeta pentru a treia oara, vom scoate un episod pe saptamana, pana cand vom dispune de mai multe subtitrari in engleza. Pentru cei care inca nu si-au dat seama, noi nu cunoastem limba coreeana, noi depindem de alti traducatori care fac traducerea din coreeana in engleza, iar dupa aceea o traducem in romana. Cand cei care cunosc limba coreeana, vor scoate subtitrarea in engleza a unui episod, noi vom lua subtitrarea in engleza si o vom traduce in limba romana. Pana atunci, nu avem cum sa scoatem mai multe episoade pe saptamana, sau sa stim cat timp vom scoate un singur episod pe saptamana, pana cand nu vor aparea subtitrarile in engleza. Ne repetam pentru a patra oara: si noi depindem de alti traducatori. Cand ei vor scoate mai multe subtitrari in engleza, si noi vom scoate mai multe subtitrari in romana. Sper ca acum ne-am facut mai intelesi cu acest mesaj super-explicativ. Va multumim pentru sustinere.

GABRIELA NITU spunea...

va multumesc pentru toate raspunsurile, sper ca nu am fost plictisitoare , dar din cauza nerabdarii mele foarte mari de a vedea acest serial minunat ,, poate m am comportat asa exageranf , imi cer scuze si va multumesc mult , apropo ! daca puteti sa traduce ti si serialul coreean istoric , DAEMANG , ESTE FFF BUN SI ACEST SERIAL , DAR DIN MARE PACAT NU AM VAZUT DECAT EP 1 SI 2 , TRADUS IN ROMANA , STE FFF BUN SI DACA AVETI POSIBILITATEA SA L TRADUCE TI, A TI FII CEI MA TARI , ORICUM VA MULTUMESC PENTRU TOT EFORTUL VOSTRU SI INTREGII ESGHIPE , VA URMARIM TOT TIMPUL !! MULT SUCCES !!

Anonim spunea...

Dar tu crezi ca nu mai au si ei viata personala?...deja traduc un serial cate mai vrei sa traduca in acelasi timp...imi cer scuze daca te-am suparat dar cred ca ceri prea multe

tm spunea...

Se va continua si Daemang. Rabdare.

Anonim spunea...

http://www.gooddrama.net/korean-drama/the-great-kings-dream

SALUT, UITATI AICI SERIALUL VISUL REGELUI, CU SUBTRIRARE IN LIMBA ENGLEZA, INCLUSIV EPISODUL 18 !!!!!! pana acum sunt doar 9 episoade in romana :( v-as multumi din suflet daca le-ati traduce si pe aceastea cat mai repede !!

Anonim spunea...

http://www.gooddrama.net/korean-drama/the-great-kings-dream

aici sunt 18 episoade in engleza !! ms anticipat

Anonim spunea...

urmariti si voi acest link ptr ca apar episoade in engleza in cel mai scurt timp,din cate am vazut

Doina spunea...

În primul rând vreau să vă mulțumesc din inimă pentru efortul mare pe care-l faceți pentru noi și că ne dați o gură de aer proaspăt prin aceste filme și seriale ; așa putem să evadăm din când în când, într-o lume fermecată unde există multă iubire și puritate și să uităm de cenușiul și urâtul din viața reală a acestor vremuri tulburi.
Aici am redescoperit cu toții ce este toleranța,bunătatea,grija față de semeni, bucuria de a trăi, iubirea adevărată ( acea iubire după care toți tânjim și alergăm o viață-ntreagă și pe care doar puțini au norocul s-o găsească ), adevărul și alte calități morale.
PS Vă rog să-mi spuneți dacă veți traduce și seriale moderne sau n-am văzut eu.
Mulțumesc.

DoinA spunea...

imi plac multserialele coreene si in special cele istorice.Ma bucur f.tare ca am gasit acest serial vizionand primul episod intrevad urmatoarele ca fiind f.bune.Multumiri pt.traducere.

Metehan TURKEY spunea...

va rog episodul 53. ???

AsiaProjectTeam spunea...

Nu intelegem ce vrei sa spui... Nu este niciun fel de problema cu episodul 53.

Trimiteți un comentariu

 
© Copyright 2014 Asia Project Team HDS
Theme by Yusuf Fikri