~ * ~ * ~ * ~ * ~ * ~ * ~ * ~ * ~ * ~ * ~ * ~ * ~ * ~ * ~ * ~ * ~ * ~ * ~ * ~ * ~ * ~ * ~ * ~ * ~ * ~ * ~ * ~ * ~ * ~



2 februarie 2013

Visul Regelui - Episodul 14


Sursa: dailymotion.com


13 comentarii:

AsiaProjectTeam spunea...

ANUNT IMPORTANT!!! In urma presiunilor facute asupra noastra de unele persoane importante aflate la conducerea tarii, am decis ca saptamana viitoare sa postam 2 episoade, in zilele de sambata si duminica (9-10 februarie). Daca presiunile vor continua, si noi vom continua sa postam cate 2 episoade pe saptamana. Va multumim pentru intelegere.

Anonim spunea...

va multumesc pt acest serial minunat 2 ep pe sapt ar fi minunat la 80 de ep la 1 ar insemna prea multa rabdare vad ca aici asu urcat 32 de ep http://www.d-addicts.com/forum/torrents.php?search=The.Kings.Dream&type=&sub=View+all&sort= va multumesc pt ceea ce faceti pt noi(bursucu92)

Anonim spunea...

Multumesc.

Anonim spunea...

multumesc ...decizia este una buna

AsiaProjectTeam spunea...

Perfect. Dar ma tem ca sunteti doar pe jumatate informat cu aparitia episoadelor. Cealalta jumatate pe care n-o stiti, este ca subtitrarile in engleza la acest serial au trecut putin peste episodul 20. Si in plus, se pare ca nimeni nu stie cat de greu este sa gasesti un episod bun pe care sa-l descarci si sa-l encodezi. Nu ne place sa ne repetam de 1000 de ori, dar noi nu cunoastem limba coreeana, noi doar traducem subtitrarile in engleza, care sunt facute tot de un grup de fani, in limba romana. Poate sa apara si 100 de episoade! Daca subtitrarile in engleza se vor opri la episodul 30, acolo ne vom opri si noi.

-APTeam-

Damdeok spunea...

Se uita Base cu Ponta la film sa vada cum se conduce o tara?:))
De ce nu mai apar secvente din episodul urmator?:-s

Unknown spunea...

film bun pt conducatorii tarii poate asa invata si ei ce inseamna cuvintul LOIALITATE fata de tara si popor

dorYasha spunea...

Din pacate, varianta episodului respectiv nu contine secventele din episodul urmator.

-APTeam-

Anonim spunea...

BINE ZIS

ionut spunea...

Va multumim mult...Dar cand vor aparea episoadele urmatoare mai repede?Este prea frumos filmul ca sa il vedem asa din saptama in saptamana!

Anonim spunea...

Dar tu ai citit anuntul de mai sus?

Anonim spunea...

Bai omule, esti batut in cap? Oamenii astia au postat pe tot blogul mesaje in care este trecuta data aparitiei episoadelor, si tu ii intrebi cand vor aparea urmatoarele episoade? Mai informeaza-te si tu inainte sa mai postezi un comentariu demn de mila!!! Si am observat ca pana acum toti ii bombardati cu zeci si zeci de mesaje in care ii intrebati de ce posteaza un singur ep pe saptamana si cand vor mai posta mai multe, si acum cand vor posta mai multe, parca ati mutit cu totii... Multumim APT!! Mult noroc si spor in continuare!!

Anonim spunea...

Daca ve-ti posta 2 episoade saptaminal este un lucru foarte bun pentru care tin sa va multumesc enorm de mult Acum deja ma obisnuisem cu un episod si asteptam simbata sa vina si vedeam episodul de 2 sau 3 ori si eram multumit Va multumesc pentru efort si va doresc mult succes in continuare NB

Trimiteți un comentariu

 
© Copyright 2014 Asia Project Team HDS
Theme by Yusuf Fikri