~ * ~ * ~ * ~ * ~ * ~ * ~ * ~ * ~ * ~ * ~ * ~ * ~ * ~ * ~ * ~ * ~ * ~ * ~ * ~ * ~ * ~ * ~ * ~ * ~ * ~ * ~ * ~ * ~ * ~



13 aprilie 2013

Visul Regelui - Episodul 33

Sursa: dailymotion.com


13 comentarii:

Anonim spunea...

Multumesc pentru efortul depus si va rog sa actualizati episodul pe vuclip

Anonim spunea...

Asia project team a actualizat visul Regelui pe vuclip,va rog in continuare sa redati episoadele 15,16,17,22,25 dar va rog mult multumesc.

Anonim spunea...

Va multumesc mult si va iubesc pentru efortul depus.

Anonim spunea...

de ce nu pot vedea toate episoadele din filmul visul regelui as vrea macar un episod pe zi nu doua pe saptamina

Anonim spunea...

va rog mult bagati cate 1 episod pe zi

Anonim spunea...

Va felicit pe cei de la Asia Project Team pentru traducerea de film Visul Regelui,sunt tare incantat de voi si va doresc bafta.

Anonim spunea...

Va rog frumos sa vizionati serialul Visul Regelui pe vuclip.com daca se poate.va multumesc

Anonim spunea...

Mulţumiri.

Anonim spunea...

Mii de multumiri APT-eam pentru acest episod si va doresc in continuare spor la munca Tot respectul NB

AsiaProjectTeam spunea...

Va multumim si noi pentru urarile si cuvintele frumoase.

In legatura cu actualizarile episoadelor pe "vuclip.com", ASIA PROJECT TEAM nu are niciun cont pe acest site, asa ca va rugam sa luati legatura cu cel/cei care ne posteaza episoadele acolo.

Cat despre cei care au lasat cele doua mesaje in care cereau "un episod pe zi" vrem sa le spunem urmatoarele: VOI CREDETI CA NU AVEM SI NOI O VIATA ?! CA NU AVEM UN SERVICIU ?! CA NU AVEM O FAMILIE ?! CA NU AVEM PROBLEME ?! Poate o sa va mire, DAR LE AVEM PE CELE TOATE ENUMERATE MAI SUS !!! Asa ca, mai ganditi-va inainte sa postati un astfel de mesaj in care da nota lipsa voastra de bun simt. UN EPISOD PE ZI ??? Ne faceti sa radem... In caz de nu stiti, in Coreea serialul este difuzat tot de 2 ori pe saptamana, sambata si duminica. ATATA TIMP cat noi facem munca asta din placere, fara niciun ban, in timpul nostru liber, NU AVETI NICIUN DREPT sa veniti cu astfel de cereri absurde.

Oricum, ASIA PROJECT TEAM este singura de pe piata care a avut si care are un program fix de postare a episoadelor, si unde privitorii nostrii stiu exact, pana si minutul, cand va fi postat urmatorul episod. Nu-i nicio problema daca nu vreti sa lasati vreun mesaj de multumire, de urare, ceva acolo. Dar va rugam sa nu veniti la noi cu astfel de cereri aberante. Ganditi-va ca munca pe care o facem noi nu-i chiar atat de usoara si necesita mult timp si daruire. Asa ca...

-APTeam-

Anonim spunea...

Va rog sa ma scuzati cand am apelat la dumneavoastra sa vizionati pe vuclip.com chiar nam stiut imi cer mii de scuze..voi sunteti cei mai frumosi si cei mai iubiti.va doresc succes mult

AsiaProjectTeam spunea...

Nicio problema, cum sa ne suparam ? Daca nu ne spuneati de acest site, nici acum nu stiam de el. Deci, Visul Regelui e ON Mobile! O seara buna :)

-APTeam-

Anonim spunea...

"frumosilor si iubitilor",multumesc ptr. traducere si poatare.Parintele Mihai.

Trimiteți un comentariu

 
© Copyright 2014 Asia Project Team HDS
Theme by Yusuf Fikri