~ * ~ * ~ * ~ * ~ * ~ * ~ * ~ * ~ * ~ * ~ * ~ * ~ * ~ * ~ * ~ * ~ * ~ * ~ * ~ * ~ * ~ * ~ * ~ * ~ * ~ * ~ * ~ * ~ * ~



14 aprilie 2013

Visul Regelui - Episodul 34

Sursa: dailymotion.com


18 comentarii:

AsiaProjectTeam spunea...

Mai repetam acest mesaj pentru cei care nu l-au citit in episodul anterior. In caz ca l-ati citit, nu-l mai cititi ca dureaza mult. Multumim!

In legatura cu actualizarile episoadelor pe "vuclip.com", ASIA PROJECT TEAM nu are niciun cont pe acest site, asa ca va rugam sa luati legatura cu cel/cei care ne posteaza episoadele acolo.

Cat despre cei care au lasat cele doua mesaje la episodul trecut, in care cereau "un episod pe zi" vrem sa le spunem urmatoarele: VOI CREDETI CA NU AVEM SI NOI O VIATA ?! CA NU AVEM UN SERVICIU ?! CA NU AVEM O FAMILIE ?! CA NU AVEM PROBLEME ?! Poate o sa va mire, DAR LE AVEM PE CELE TOATE ENUMERATE MAI SUS !!! Asa ca, mai ganditi-va inainte sa postati un astfel de mesaj in care da nota lipsa voastra de bun simt. UN EPISOD PE ZI ??? Ne faceti sa radem... In caz de nu stiti, in Coreea serialul este difuzat tot de 2 ori pe saptamana, sambata si duminica. ATATA TIMP cat noi facem munca asta din placere, fara niciun ban, in timpul nostru liber, NU AVETI NICIUN DREPT sa veniti cu astfel de cereri absurde.

Oricum, ASIA PROJECT TEAM este singura de pe piata care a avut si care are un program fix de postare a episoadelor, si unde privitorii nostrii stiu exact, pana si minutul, cand va fi postat urmatorul episod. Nu-i nicio problema daca nu vreti sa lasati vreun mesaj de multumire, de urare, ceva acolo. Dar va rugam sa nu veniti la noi cu astfel de cereri aberante. Ganditi-va ca munca pe care o facem noi nu-i chiar atat de usoara si necesita mult timp si daruire. Asa ca...

-APTeam-

Anonim spunea...

va multumesc pt acest serial minunat care il astept in fiecare sapt chiar daca uni nu va inteleg eu va multumesc pt posibilitatea si amabilitatea de a viziona acest serial cu sub.ro bursucu92

Anonim spunea...

eu cred ca nu este cazul sa explicati intreaga voastra munca, cine nu munceste(sau nu are altceva de facut, ex.sa mearga la scoala, sa aibe alte treburi casnice etc)se gandesc probabil ce sa mai faca ei, drept pentru care cer niste lucruri putin cam imposibile fara sa realizeze, fara sa gandeasca, fara sa-si dea seama.....de ce gen de munca este vorba aici si cat de delicat este torul, mai ales daca vrei sa faci un lucru bun de la inceput si sa-ti canalizezi toate fortele....eu sunt foarte multumita de munca voastra, imi place ca abonandu-ma cand apare un episod nou la unul din cele doua seriale imediat primesc mesaj pe email.....si zic sa continuati in nota pe care ati inceput-o.Va multumesc si va spijin in tot ce faceti......

Anonim spunea...

Mii de multumiri pentru acest episod frumos,si va doresc in continure succes in cee ce faceti.Visul Regelui este vizionat pe telefon mobil pe site vuclip.

Anonim spunea...

Va felicit pentru traducerea de film Visul Regelui..zeul Razboiului nu poate fi tradus Asia Project Team

Anonim spunea...

ASIA PROJECT TEAM:va multumesc pt efortul depus..acest serial este unul reusit la fel ca si Regele Gwanggaeto cel Mare.Seriale istorice noi mai sunt.........va rog spuneti.

Anonim spunea...

multam mult.cred ca trebuie scuzati si intelesi pe cei care au cerut mai multe episoade postate zilnic sau saptaminal.......cred din dorinta de -a vedea cit mai multe episoade nu sau gindit la munca depusa si timpul pe care il necesita postarea (traducerea) serialului....eu, sotia va multumim pentru acest serial si multe alte seriale pe care le-am vizionat datorita munci echipei AsiaProjectTeam, faceti un lucrul minunat ,asa ne bucuram de aceste seriale .....nopi inca o data va multumim si va dorim multa sanatate si putere de munca sa puteti sa postati acest serial si altele care banuiesc ca urmeaza..)).

Anonim spunea...

Multumesc in numele echipei Asia Project Team pentru marele efort depus..si cel care a scris comentariul 7 sa nu-l luati in seama deoarece n-a cerut nimeni multe,,multe episoade.

Anonim spunea...

Multumesc frumos pentru ep 34 si va doresc zile bune si frumoase in continuare Sa vi se implineasca toate dorintele atit voua cit si celor din familie care cred ca intr-un fel sau altul va ajuta ca sa realizati aceste proiecte care sint pentru noi cei ce iubim filmele Coreene Va iubesc si va doresc o saptamina plina de realizari Cu stima Nicu B

Anonim spunea...

Multumesc ptr. traducere si postare.Parintele Mihaj.

Anonim spunea...

Va multumesc din suflet . Felicitari ptr.seriozitate si promtitudine cu care traduceti si afisati fiecare episod..

AsiaProjectTeam spunea...

Multumim celor 90% dintre voi care ne inteleg si ne sustin. In legatura cu Zeul Razboiului, colegii de la ASIA ZONE MOVIE (www.asiazonemovie.com) se ocupa de traducerea si postarea lui. Iar cu serialele istorice noi, nu avem nicio informatie, din simplul fapt ca nu am avut timp si nici nu ne-am interesat sa cautam, proiectul curent fiind destul pentru noi. Va multumim inca o data ca ne sunteti alaturi.

-APTeam-

Anonim spunea...

Va felicit pentru efortul depus si va urez bafta....voi sunteti cea mai inteligenta,intelectuala si cea mai frumoasa tara din Coreea De Sud...pe dailymotion.com am gasit seriale Coreene traduse in romana,o multime..va multumesc inca odata

Anonim spunea...

Multumesc Asiei Project Team ca mi-a dat detalii despre Zeul Razboiului..acum la televiziunea romana este Serialul: Luna Imbratiseaza Soarele..va multumesc inca odata dragilor.

Anonim spunea...

Va multumim petru fiecare postare ,

Anonim spunea...

Super serialul!!!!!!!!!!!!!FELICITARIII!!!!!!!!!!

Anonim spunea...

Va felicit din suflet iubitilor,este un serial frumos...mii de multumiri va transmit toti cei dragi voua

damian i spunea...

felicitari

Trimiteți un comentariu

 
© Copyright 2014 Asia Project Team HDS
Theme by Yusuf Fikri