~ * ~ * ~ * ~ * ~ * ~ * ~ * ~ * ~ * ~ * ~ * ~ * ~ * ~ * ~ * ~ * ~ * ~ * ~ * ~ * ~ * ~ * ~ * ~ * ~ * ~ * ~ * ~ * ~ * ~



20 aprilie 2013

Visul Regelui - Episodul 35

Sursa: dailymotion.com


10 comentarii:

Anonim spunea...

Va multunesc mult pt acest serial dragilor.

Anonim spunea...

Multumesc pentru traducerea acestui serial frumos...despre serialul Dae Jo Young,nu stiti nimic.

AsiaProjectTeam spunea...

Despre "Dae Jo Young" din pacate, nu avem nicio informatie. Tot ce stim, e ca, aproape jumatate din serial era postat pe situl "peteava.ro", dar toate episoadele au fost sterse de administratorii sitului. Daca vom afla ceva noutati, vom posta un anunt pe APT.

-APTeam-

Anonim spunea...

multumesc de traducerea ep 35 din Visul regelui.Cand va fi urmatorul?Sau in ce interval de timp vor fi traducerile?Serialul este interesant.

constantin molocea spunea...

Va multumesc fff mult pt traducere,si pentru efortul depus. Ne faceti cel putin weakend ul mai frumos.Mai aveti astfel de projecte? Inca o data va multumesc.

AsiaProjectTeam spunea...

Cand va fi urmatorul? Sau in ce interval de timp vor fi traducerile? Nu ne vine sa credem ca inca mai exista persoane care ne mai intreaba cand va fi urmatorul episod, la aproape jumatate de an de la inceperea postarii episoadelor. Aceste informatii se gasesc la sectiunea "PROGRAM POSTARI" aflata in partea de sus a paginii, deasupra siglei noastre cu AsiaProjectTeam. Oricum, daca v-ar fi interesat cu adevarat aceste informatii, sigur le-ati fi gasit pe situl nostru, sunt la indemana oricui... Va multumim.

-APTeam-

adissan spunea...

Multumesc pentru noile episoade!
In legatura cu Dae Jo Young, se putea descarca tot de pe Asiacamp. Site-ul a fost sters de Google (reclamatii in legatura cu drepturile de autor) si nu stiu daca cineva este dispus sa puna online sau la descarcare peste 70 GB.

Anonim spunea...

Multumesc ptr. traducere si postare.

Anonim spunea...

Dragii mei va multumesc frumos pentru acest episod si va doresc multa sanatate si putere de munca in viitor Cu toata stima si tot respectul NB

remus spunea...

de ce episodul 41 nu a aparut tradus inca?

Trimiteți un comentariu

 
© Copyright 2014 Asia Project Team HDS
Theme by Yusuf Fikri