~ * ~ * ~ * ~ * ~ * ~ * ~ * ~ * ~ * ~ * ~ * ~ * ~ * ~ * ~ * ~ * ~ * ~ * ~ * ~ * ~ * ~ * ~ * ~ * ~ * ~ * ~ * ~ * ~ * ~28 aprilie 2013

Visul Regelui - Episodul 38

Sursa: dailymotion.com


10 comentarii:

asiaprojectteam spunea...

Cu ocazia sfintelor sarbatori de Paste, Asia Project Team va lua o mica pauza, urmand ca episoadele 39 si 40 sa fie difuzate in weekend-ul 11-12 mai. Va multumim pentru intelegere.

LordDrakula spunea...

Salut,
Va multumesc pentru eforturile depuse in a ne oferi astfel de seriale stiu ca este imposibil sa ii multumiti pe toti dar va garantez ca fanii genului va inteleg si vor sustine.

LordDrakula spunea...

Salut,
Va multumesc pentru eforturile depuse in a ne oferi astfel de seriale stiu ca este imposibil sa ii multumiti pe toti dar va garantez ca fanii genului va inteleg si va vor sustine.

George spunea...

Va multumesc mult pentru ceea ce faceti pentru noi...este o munca grea pe care voi o faceti pentru privitorii acestui serial desi nu aveti nici o obligatie si nici un venit...singurul vostru "venit",din pacate,este multumirea noastra pentru voi ...inca odata mutumesc si sarbatori fericite

Mihai Farfale spunea...

Multumesc ptr' traducere si postare.Fie ca lumina sfintelor sarbatori sa va aduca pace in suflet si multa sanatate.Parintele Mihai.

David Husleag spunea...

naspa trebe sa le dati mai repede nu 2 pe saptamana macar vreo 4 altfel ne ia un serial 2 ani!!!

AsiaProjectTeam spunea...

... sau poate 3 ani!!! :))

yonutz spunea...

MULTUMESC

Dora spunea...

Am vazut ep.39-40.Astept urmatoarele,macar inca 3

AsiaProjectTeam spunea...

http://asiaprojectteam.blogspot.ro/p/program-postari.html

Trimiteți un comentariu

 
© Copyright 2014 Asia Project Team HDS
Theme by Yusuf Fikri