~ * ~ * ~ * ~ * ~ * ~ * ~ * ~ * ~ * ~ * ~ * ~ * ~ * ~ * ~ * ~ * ~ * ~ * ~ * ~ * ~ * ~ * ~ * ~ * ~ * ~ * ~ * ~ * ~ * ~26 mai 2013

Visul Regelui - Episodul 44

Sursa: dailymotion.com


12 comentarii:

bursucu92 spunea...

super multumesc

Comisare spunea...

Buna APT as avea o intrebare: De pe ce site luati filmele? si a doua,va pot ajuta si eu cu subtitratul!

LordDrakula spunea...

multumesc abia asteptam sa vad ce se intimpla

AsiaProjectTeam spunea...

Buna, Comisare. Noi luam episoadele de pe "asiatorrents", dar trebuie sa-ti faci cont acolo. Iar daca vrei sa ne ajuti cu subul, trimite-ne un email si mai discutam.


-APTeam-

bursucu92 spunea...

salut comisare poti gasi si aici daca nu se supara careva http://www.d-addicts.com/forum/torrents.php?search=The.Kings.Dream&type=&sub=View+all&sort=

dodo spunea...

salut AsiaProjectTeam am 2 intrebări : una de ce se tot opreste din 11 in 11 sec episoadele
si a doua se poate sa vad pe alt siter ep 43 - 44 si restu daca nu se rezolva problema ?

LordDrakula spunea...

cred ca e o problema la conexiunea ta eu vad perfect

AsiaProjectTeam spunea...

Va rugam frumos sa nu va folositi de comentarii pentru a adauga linkuri catre alte situri care nu au nicio legatura cu ceea ce facem noi. Va multumim!


-APTeam-

dodo spunea...

pai cum o rezolv ?

LordDrakula spunea...

scuze nu stiam ca nu e permis am sters link-ul

AsiaProjectTeam spunea...

Nu-i nicio problema, LordDrakule. Noi nu am spus ca nu e voie sa puneti linkuri in comentarii, ci doar linkuri care sa aibe legatura cu ce facem noi. Stai linistit ca nu ne-am suparat :)


-APTeam-

AsiaProjectTeam spunea...

Incearca sa schimbi rezolutia filmului. Dupa ce dai PLAY la episod, tine sageata de la mouse pe ecranul filmului si in coltul din dreapta-sus iti vor aparea 4 iconite. Dai click pe prima iconita (de la stanga la dreapta) cea cu [720 Qality] sau daca nu scrie "720" e trecut alt numar, iar apoi, in mijlocul ecranului, iti vor aparea 4 numere: "240","380","480","720". Acestea sunt rezolutiile filmului. Cu cat mai mare e rezolutia filmului, cu atat si imaginea e mai buna, dar asta afecteaza puterea conexiunea la internet sau/si calculatorul tau. Poti incerca sa scazi rezolutia una cate una, de la 720 la 480 la 380 si in ultima masura la 240, dar la 240 calitatea imaginii va fi foarte slaba. Sper ca te-am putut ajuta :)


-APTeam-

Trimiteți un comentariu

 
© Copyright 2014 Asia Project Team HDS
Theme by Yusuf Fikri