~ * ~ * ~ * ~ * ~ * ~ * ~ * ~ * ~ * ~ * ~ * ~ * ~ * ~ * ~ * ~ * ~ * ~ * ~ * ~ * ~ * ~ * ~ * ~ * ~ * ~ * ~ * ~ * ~ * ~9 iunie 2013

Visul Regelui - Episodul 48

Sursa: dailymotion.com


17 comentarii:

tiranul remus 6 spunea...

multumesc pentru acest episod postat de voi

bursucu92 spunea...

multumesc

Jonathan spunea...

Multumesc.

LordDrakula spunea...

multumesc

marcel spunea...

Va multumim.

molea aurel spunea...

multam

Cristi spunea...

Multumesc APT, cand veti da urmatorul episod? ca-l astept cu nerabdare..

Viorel spunea...

Bai frate, asta-i primul episod pe care-l vezi? APT difuzeaza acest serial de aproape 10 luni, mereu in aceleasi zile. Totusi, daca ai vazut toate episoadele saptamana asta, ai o scuza ca nu cunosti programul de postare. Dar daca mai deschizi si tu un pic ochii, vei vedea ca in partea de sus a sitului este o sectiune cu "program postari" iar acolo gasesti raspunsul la intrebarea ta. Imi cer scuze celor din APT daca am spus ceva ce nu trebuia, dar uneori oamenii nu apreciaza cat de multa munca exista in spate. Mult noroc si bafta in continuare! Si multumesc pentru fiecare postare.

Cristi spunea...

Ba Viorel, nu te supara doar am intrebat nu am zis ca nu apreciez..!

lenu spunea...

Pina la urma cate episoade are acest serial?

Alina spunea...

E secret. Apropo, tu ai auzit de un motor de cautare numit "Google" ? Daca n-ai auzit, cauta-l pe google.

lenu spunea...

Mersi. N-am auzit de multe lucruri dar cu ajutorul tau sper ca asa secrete secretoase mi se vor dezvalui.

tiranul remus 6 spunea...

are in total 80 de episoade.

Cristi spunea...

Nu ma supar.App mersi pt sfat am gasit "program postari" cu ajutorul tau thx ! Multumesc pt ep 49 APT

Viorel spunea...

Cu placere, Cristi. Imi cer scuze daca te-am luat mai tare, dar urmaresc acest serial de la inceput si m-am saturat eu, ca sa mai mai zic de cei din APT, sa vad cum unii pun aceleasi si aceleasi intrebari pe care le gasesc chiar in fata lor. Si un bun exemplu este si intrebarea celui de mai jos, "Ienu". Dar asa sunt unii oameni, lenesi. Numai bine, Cristi.

Alina spunea...

Cu placere. Nu vreau sa te superi, dar da-mi voie sa citez o fraza pe care Viorel a scris-o mai sus, si anume: "daca mai deschizi si tu un pic ochii, vei vedea ca in partea de sus a sitului este o sectiune cu "proiect in curs" iar acolo gasesti raspunsul la intrebarea ta."

lenu spunea...

Nu e vorba de asta, vreau sa ma apuc sa-l vad si stiam ca are 80 dar deschizind The King's Dream pe Asia Wiki scrie ca are 70 si 9 iunie a fost ultima zi de difuzare, pe Dramawiki scrie 70 +5 speciale(ce-o fi insemnand si asta?), si cred ca e ultimul pt ca la inceputul episodului 70 scrie magimak hoi ce inseamna ultimul episod (atita lucru stiu si eu de cand ma uit la dramele istorice). Ma gindeam ca voi deja il urmariti si sunteti fani si stiti mai bine.

Trimiteți un comentariu

 
© Copyright 2014 Asia Project Team HDS
Theme by Yusuf Fikri