~ * ~ * ~ * ~ * ~ * ~ * ~ * ~ * ~ * ~ * ~ * ~ * ~ * ~ * ~ * ~ * ~ * ~ * ~ * ~ * ~ * ~ * ~ * ~ * ~ * ~ * ~ * ~ * ~ * ~



1 iulie 2014

Detectivul Cheo Yong - Episodul 1

Sursa: dailymotion.com


6 comentarii:

AsiaProjectTeam spunea...

In sfarsit a sosit si ziua postarii primului episod. Ne pare rau ca a durat asa de mult, dar am vrut sa ne asiguram ca veti avea parte de cea mai buna calitate a imaginii si, in special, a subtitrarii. Pentru cei care nu l-au urmarit deja, va promitem ca nu veti regreta asteptarea. Calitatea cere timp. Vizionare placuta !



-APTeam-

Kim Su-hwa spunea...

multumesc

Adriana Miut spunea...

Este adevarat ca noi am avut rabdare si am sperat la ceva de exceptie asa cum mereu ne promiteati. Si v-ati tinut de cuvant. Pacat insa ca din 5 in 5 minute suntem agresati de intreruperile pentru reclama. Un stres inutil pentru noi dar, accept, probabil foarte utila pentru voi distribuirea ei. Ne trebuie multa rabdare si timp ca sa urmarim episodul pana la sfarsit. Traducerea este foarte bine facuta: felicitari traducatorului.

AsiaProjectTeam spunea...

Multumim pentru vorbele frumoase. In legatura cu reclamele, vrem sa va spunem ca nu avem nicio legatura cu ele, mai ales ca nici noi nu le suportam in cadrul unui film. Dar daca doriti sa scapati de ele, instalati-va "AdBlock" pentru browser (un program gratuit) si asa va veti bucura mai tare de filmele, serialele si alte videoclipuri care sunt pline de reclame. Sper sa va fie de ajutor sfatul nostru.


-APTeam-

Adriana Miut spunea...

Multumesc pentu informatie. A fost foarte utila si am scapat de intreruperi. De acum ma voi delecta din nou cu serialele dvs. As dori sa va intreb daca este posibil sa traduceti si filme? De ex. Filme cu actorul Song Il Kook care se lanseaza la Seoul in aceasta vara: "Vertigo"( in iunie) si "Tatooist" (in august).

AsiaProjectTeam spunea...

Da, este posibil, ne-am gandit si la acest aspect, dar deocamdata nu avem nimic stabilit. Oricum, multumim pentru sugestii.


-APTeam-

Trimiteți un comentariu

 
© Copyright 2014 Asia Project Team HDS
Theme by Yusuf Fikri